Over Network Computer Opleidingen
Network Computeropleidingen is de afgelopen achttien jaar op automatiseringsgebied uitgegroeid tot een vertrouwd adres waar zowel particulier, instelling als bedrijfsleven kan kiezen uit ruim zeventig professioneel opgezette en praktijkgerichte automatiseringscursussen, die op onze drie vestigingen of in-company gevolgd kunnen worden.

Lestijden
Bijna alle cursussen kunnen zowel overdag als 's avonds gevolgd worden. Bij inschrijving kunnen deelnemers voorkeursdagen en -tijden aangeven. In de meeste gevallen kunnen in overleg lestijden en data aangepast worden.

Computertypen
Speciaal voor kinderen van groep 7 en 8 (ook voor volwassenen) worden wederom gedurende het gehele jaar op verschillende dagen cursussen computertypen verzorgd. Na afloop kan men een examen afleggen voor het tienvingersysteem blind.

Advisering
Een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden bestaat uit het adviseren van bedrijven, instellingen en particulieren bij het vaststellen van de opleidingsbehoefte. Ook aan specifieke bedrijfsgebonden wensen en vragen op automatiseringsgebied kan zodoende binnen de cursus tegemoet gekomen worden.

Applicatie ontwikkeling voor midden- en kleinbedrijf
Indien u specifieke softwareprogramma's wilt laten ontwerpen of bestaande softwareprogramma's (MS Office) wilt aanpassen aan uw behoeften, dan kunnen wij voor u op een professionele wijze de juiste diensten verrichten.

Cursus op locatie
Indien gewenst kunnen de opleidingen ook op locatie in het bedrijf zelf verzorgd worden met professionele ondersteuning waar nodig.